Arbeidsconflict Arnhem

Arbeidsconflict in Arnhem?

Heeft u te maken met een arbeidsconflict in Arnhem? Een conflict op de werkvloer kan voor veel spanningen zorgen. Ook bij collega’s die buiten het conflict staan. Het is daarom vaak voor iedereen beter wanneer dit arbeidsconflict opgelost wordt. Voor geen van beide partijen is dit een prettige stand van zaken. Fibbe Conflictbemiddeling weet dat als mediator bij arbeidsconflicten in Arnhem en omgeving maar al te goed. U vraagt zich wellicht af: Hoe komt er snel een einde aan deze lastige situatie? Daar zorgt u zelf voor door de hulp in te schakelen van een arbeidsconflictmediator zoals Fibbe Conflictbemiddeling. Samen zorgen we er vervolgens voor dat u weer met elkaar gaat communiceren en dat er zaken uitgesproken worden en indien nodig maken we afspraken.

De rol van een mediator

arbeidsconflict arnhem

Bij zakelijke conflicten is relatiecoaching de begeleidingsvorm. U kunt bij relatiecoaching alleen werken aan uw relatie met bijvoorbeeld uw leidinggevende of collega, maar u kunt ook samen met de betreffende persoon relatiecoaching volgen. U bespreekt dan met uw werkgever of werknemer wat u wenst en wat haalbaar is. Gaat u verder met het arbeidscontract, maar dan op een andere voet met goede afspraken? Of gaat u in goed overleg uit elkaar? De rol van een mediator is dit proces neutraal begeleiden middels relatiecoaching. Fibbe Conflictbemiddeling helpt u weer met elkaar in gesprek en we komen samen tot een oplossing.

Waarom kiezen voor Fibbe Conflictbemiddeling?

Fibbe Conflictbemiddeling is in 2011 opgezet door Hans Fibbe. In diverse mediation opleidingen en cursussen heeft Hans Fibbe veel geleerd over conflictbemiddeling. Zijn persoonlijke missie is om mensen professioneel te begeleiden naar de keuzes die zij willen maken. Dit betekent voor hem begeleiden met volle inzet van hart, hoofd en helpende handen, terwijl geheimhouding, veiligheid, deskundigheid en klachtrecht gewaarborgd zijn. Hans begeleidt zoveel mogelijk zonder vooroordeel. Een goede mediator zal u een eerlijke en betrouwbare reactie geven.

”Mijn visie is dat mensen verder komen door zichzelf beter te leren begrijpen en naar dat zelfbegrip streef ik. Mensen leren zichzelf beter te begrijpen door stil te staan bij zichzelf en hardop na te denken en te voelen wat er in hen omgaat. Ik stimuleer mensen om te ontdekken wat er in hen omgaat. Mensen leren het snelst en het meest duurzaam door ervaring. Learning by doing.”

Een afspraak maken omtrent arbeidsconflict Arnhem

Ziet u in dat een afspraak met een mediator de verstandigste keuze is voor uw arbeidsconflict in Arnhem of omgeving? Dan kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met mij. Fibbe Conflictbemiddeling helpt u graag naar een oplossing. U kunt mij bereiken via 0570 633 166 en hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen & Zwolle.

 

Maak een afspraak