Arbeidsconflict Deventer

Arbeidsconflict Deventer

Loopt het echt uit de hand op de werkvloer? Is inmiddels het halve kantoor op de hoogte van jullie arbeidsconflict in Deventer en heeft u dagelijks last van dit conflict? Als het u achtervolgt en u en de ander niet eens meer kunt aankijken, laat staan aanspreken, dan is het tijd voor actie. Een mediator kan u bij zo’n zakelijk conflict helpen een oplossing te vinden en het uit te praten en/of juist goede afspraken voor de toekomst te maken. Mediation bij zakelijke conflicten valt bij Fibbe Conflictbemiddeling onder relatiecoaching. Met relatiecoaching helpt Fibbe Conflictbemiddeling cliënten om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar ze beiden achter kunnen staan.

arbeidsconflict deventer

Hoe werkt het?

U kunt bij relatiecoaching werken aan uw relatie met bijvoorbeeld uw leidinggevende of collega, maar u kunt ook samen met de betreffende persoon relatiecoaching volgen.Zowel de werkgever als de werknemer kan de eerste stap zetten richting een verandering van de huidige situatie. Door mediation bij uw arbeidsconflict in Deventer in te zetten, biedt u beide partijen neutrale en vakbekwame hulp.De rol van een mediator is dit proces neutraal begeleiden middels relatiecoaching. Fibbe Conflictbemiddeling helpt u weer met elkaar in gesprek en we komen samen tot een oplossing.

Over Fibbe Conflictbemiddeling

Hans Fibbe heeft Fibbe Conflictbemiddeling in 2011 opgezet. In diverse mediation opleidingen en cursussen heb ik veel geleerd over conflictbemiddeling.Mijn persoonlijke missie is om mensen professioneel te begeleiden naar de keuzes die zij willen maken. Dit betekent voor mij begeleiden met volle inzet van hart, hoofd en helpende handen, terwijl geheimhouding, veiligheid, deskundigheid en klachtrecht gewaarborgd zijn. Ik begeleid zoveel mogelijk zonder vooroordeel.Een goede mediator zal u een eerlijke en betrouwbare reactie geven.

Mijn visie is dat mensen verder komen door zichzelf beter te leren begrijpen en naar dat zelfbegrip streef ik. Mensen leren zichzelf beter te begrijpen door stil te staan bij zichzelf en hardop na te denken en te voelen wat er in hen omgaat. Ik stimuleer mensen om te ontdekken wat er in hen omgaat. Mensen leren het snelst en het meest duurzaam door ervaring. Learning bydoing.

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten over mediation voor uw arbeidsconflict in Deventer of wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. Bel voor een vrijblijvende kennismaking 0570 633 166 of mail naar hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Doetinchem, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen & Zwolle.

 

Maak een afspraak