Arbeidsconflict Zwolle

Arbeidsconflict in Zwolle oplossen

Wilt u een arbeidsconflict in Zwolle of omgeving oplossen? Fibbe Conflictbemiddeling staat voor u klaar om het conflict op de werkvloer aan te pakken. Of u nu een werknemer of werkgever bent met een arbeidsconflict; Fibbe Conflictbemiddeling helpt u met zogeheten relatiecoaching. Het inschakelen van een mediator (bemiddelaar) kan u goed helpen, omdat een mediator neutraal is en geen onderdeel van uw organisatie is. Iemand van buitenaf kan binnen uw arbeidsconflict objectief oordelen en naar een oplossing toe werken.

Aan de slag

Fibbe Conflictbemiddeling is specialist in het oplossen van arbeidsconflicten en andere zakelijke conflicten. Ik begeleid u tijdens de gesprekken en samen bespreken we wat haalbaar is en wat uw wensen zijn. Als mediator ondersteunt Fibbe Conflictbemiddeling vanuit een oplossingsgerichte benadering het gesprek. De technieken die ik toepas in de relatiecoaching zorgen ervoor dat beide partijen evenveel aan het woord zijn.Het hoeft vooraf niet direct duidelijk te zijn wat u wilt. Tijdens de mediation gesprekken komt u hier verder mee. Alles wat u belangrijk vindt, kan ter tafel komen.

Na de voor beide gesprekspartners vrijblijvende kennismaking wordt een contract gesloten waarin duidelijk staat beschreven wat het doel is, hoe de begeleiding zal plaatsvinden, wat het tijdpad is en wat de kosten zijn. U als klant bent altijd vrij om de begeleiding te beëindigen. Methoden en technieken spelen een ondergeschikte rol: de evenwaardige uitwisseling tussen u en de mediator is de hoofdzaak. Iedereen is uniek, daarom pas ik de voor u best passende methodes en technieken toe.

Waarom voor relatiecoaching kiezen?

U kunt bij een conflict op de werkvloer kiezen voor juridische processen en een advocaat in de arm nemen, maar als u tegenover elkaar staat in de rechtszaal, zal vaak één van jullie winnen en de ander verliezen. De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Bij mediation proberen we geschillen op de werkvloer samen op te lossen en streven we naar een win-win situatie. Dit is vooral prettig wanneer de intentie er eigenlijk wel is dat u allebei bij hetzelfde bedrijf blijft werken. Bovendien is relatiecoaching goedkoper dan langdurige juridische procedures.

Door te kiezen voor relatiecoaching bij uw arbeidsconflict in Zwolle of omgeving door Fibbe Conflictbemiddeling, kiest u voor een oplossing. Ik heb als mediator oog voor de gehele persoon. De relatie zelf staat voorop. De inhoud van de problemen komt daarna.

Ik wil mijn arbeidsconflict in Zwolle oplossen

Wilt u meer informatie over relatiecoaching door Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Doetinchem, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen & Zwolle.

 

Maak een afspraak