Echtscheiding Deventer

Mediator echtscheiding Deventer

Als u gaat scheiden brengt dat veel emoties met zich mee, maar daarnaast brengt het ook veel belangrijke beslissingen en ook zeker vragen met zich mee. Vragen over hoe jullie het moeten regelen met de kinderen, wat er met het huis gaat gebeuren en hoe de toekomst er apart van elkaar en op financieel gebied uitziet. Weet dat jullie hier niet alleen over na hoeven te denken. Het kan erg lastig zijn om op een normale manier met elkaar bepaalde zaken te overleggen als er veel emotie bij één of beide partijen aanwezig is. Fibbe Conflictbemiddeling kan bemiddelen bij uw echtscheiding in Deventer en omgeving. Samen komen we tot oplossingen. Oplossingen voor beide partijen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Het inschakelen van een mediator kan in veel gevallen de echtscheiding een stuk gemakkelijker maken. Mediation wordt ook wel echtscheidingsbemiddeling genoemd. Ik zal jullie als mediator begeleiden in het opzetten van het ouderschapsplan (uiteraard alleen als u een minderjarig kind hebt) en zoveel mogelijk voorbereidend werk doen voor het door de advocaten samen te stellen echtscheidingsconvenant. In het ouderschapsplan leggen we belangrijke afspraken vast over de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van jullie kind(eren) en niet te vergeten over de omgang en over de kinderalimentatie.

Voordelen bemiddeling echtscheiding Deventer

Als je bij een scheiding tegenover elkaar in de rechtszaal staat, zal vaak één van jullie winnen en de ander verliezen. De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Bij mediation proberen we geschillen samen op te lossen en streven we naar een win-win situatie. Vooral als u kinderen heeft en na de scheiding nog veel met elkaar te maken krijgt, is dit wel zo prettig en noodzakelijk met het oog op de kinderen. Bovendien is mediation goedkoper dan langdurige juridische procedures. U spaart de kosten van een tweede advocaat uit.

Over Fibbe Conflictbemiddeling

Hans Fibbe heeft Fibbe Conflictbemiddeling in 2011 opgezet. In diverse mediationopleidingen en -cursussen heb ik veel geleerd over conflictbemiddeling. Mijn persoonlijke missie is om mensen professioneel te begeleiden naar de keuzes die zij willen maken. Dit betekent voor mij begeleiden met volle inzet van hart, hoofd en helpende handen, terwijl geheimhouding, veiligheid, deskundigheid en klachtrecht gewaarborgd zijn. Ik begeleid zoveel mogelijk zonder vooroordeel. Een goede mediator zal u een eerlijke en betrouwbare reactie geven.

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten over mediation voor uw echtscheiding in Deventer of wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. Bel voor een vrijblijvende kennismaking 0570 633 166 of mail naar hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen & Zwolle.


Maak een afspraak