Mediation Doetinchem

Mediation in Doetinchem

Hans Fibbe is een mediator met jarenlange ervaring die zich onder andere richt op arbeidsmediation, zakelijke mediation en echtscheidingsmediation in Doetinchem. Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling heeft de benodigde kennis in huis en weet de weg naar meer specialistische weg naar meer kennis en hulp goed te vinden. Hij kan op korte termijn al voor u klaar staan in Doetinchem.

Soorten mediation in Doetinchem

Mediator Hans Fibbe houdt zich in Doetinchem bezig met drie soorten mediation. Kunt u niet meer uit de voeten met uw vennoot, maat of zakenpartner? Hier kan zakelijke mediation van pas komen. Of misschien heeft u wel een geschil met een leverancier of een afnemer, of wordt u voor de rechter gedaagd door een zakelijke partij. Dan is het tijd om met elkaar om de tafel te gaan, zodat er met de hulp van Fibbe Conflictbemiddeling naar een oplossing kan worden gezocht. Bij mediation houden de partijen zelf het heft in handen, waardoor hun zakelijke relatie in die toekomst ook voortgezet kan worden.

mediatoin doetinchem
Mediation Doetinchem

Bent u in Doetinchem in een echtscheiding beland, maar lukt het niet om in overeenstemming te komen met elkaar? In dit soort gevallen komt scheidingsmediation goed van pas. Zo’n conflict kan te maken hebben met het huis, geld, omgang, de kinderen, werkomstandigheden… bij een scheiding komt een hele hoop kijken waar een mediator goed bij kan helpen. Zo kunt u in goed overleg uit elkaar gaan.

Bij arbeidsmediation in Doetinchem helpt een mediator bij het herstellen van het contact tussen werkgever en werknemer, tussen werknemers onderling of het contact tussen leden van een maatschap of een ander samenwerkingsverband. Dit conflict kan bijvoorbeeld gaan over ziekte. De combinatie van ziekte en conflict maakt de situatie voor de partijen erg ingewikkeld, omdat het wettelijk kader hier een rol in speelt. Bij dit soort situaties en nog veel meer situaties kan Fibbe Conflictbemiddeling een helpende hand bieden, zodat de relatie op de werkvloer verbeterd wordt.

Over Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling

Fibbe Conflictbemiddeling is in 2011 opgericht. Middels allerlei opleidingen en cursussen heeft hij het vak conflictbemiddeling helemaal eigen gemaakt. ‘Begrip op onbegrip’ is zijn streven. Daarnaast streeft hij er naar om zo respectvol, warm, betrokken en, professioneel en onbevooroordeeld op te stellen. Veiligheid, deskundigheid, geheimhouding en klantrecht staan bij hem heel hoog in het vaandel. Hij zal te allen tijde neutraal blijven. Hans Fibbe is een zeer toegewijde en ervaren mediator die van luisteren zijn vak heeft gemaakt. Fibbe is een geregistreerd MfN mediator, hij betekent dan ook veel voor deze organisatie.
“Een conflict is een emotioneel gebeuren waar je als persoon zelf bij betrokken bent. Een verschil van mening is pas een probleem als het persoonlijk wordt.” Als mediator begeleidt Fibbe mensen om hen te helpen om gevoelens en emoties positief in te zetten in het conflict, zodat er uiteindelijk en overeenkomst getekend kan worden.

Wilt u grip krijgen op het onbegrip?

Gaan u en uw partner scheiden in Doetinchem en wilt op een goede manier uit elkaar gaan, maar wil dat niet helemaal lukken?Bent u in conflict geraakt met een werknemer of werkgever, of bent u in een conflict beland met een ander bedrijf? Of bent u in een andere vervelende situatie beland die u zonder tussenkomst van een betrouwbare en onpartijdige mediator zoals Fibbe Conflictbemiddeling niet kunt oplossen? In dit soort gevallen kan Fibbe Conflictbemiddeling u bijstaan, zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Bij mediation houden de partijen zelf het heft in handen.
Neem gerust contact op om meer te weten te komen over Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling.

Hans Fibbe is met mediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen & Zwolle.

 

Maak een afspraak