Mediator Deventer

Mediator in Deventer

Woont u in de omgeving van Deventer en bent u in een situatie beland waar u zonder een onpartijdige partij zoals een mediator niet uit komt? Dan komt een mediator als Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling goed van pas. Fibbe is een professionele en onafhankelijke bemiddelaar die u helpt bij het oplossen van een conflict in Deventer. Een mediator komt bij allerlei conflicten in Deventer goed van pas.

Wat een mediator doet

Mediation of conflictbemiddeling in Deventer is een handelswijze om zelf conclusies en conflicten op te lossen, zonder dat hier de hulp van advocaten benodigd is. Mediation kent een hoop voordelen. Zo kunt u het compleet in uw eigen tempo doen, zijn de kosten veel lager dan wanneer u advocaten inschakelt, en u houdt ook nog eens compleet het heft in eigen handen. U heeft de zaak namelijk niet uit handen aan een rechter en advocaten. Een mediator zoals Hans Fibbe begeleidt het contact tussen de partijen. Contact is erg belangrijk bij conflicten. Immers: hoe eerder het conflict besproken wordt, des te makkelijker is het conflict op te lossen.

Over Fibbe Conflictbemiddeling, mediator in Deventer

Fibbe Conflictbemiddeling bestaat sinds 2011. Hans beschikt middels vele opleidingen en cursussen over alle benodigde kennis die hij nodig heeft om zich het vak conflictbemiddeling eigen te maken en is een zeer ervaren, toegewijde en neutrale mediator. streeft naar ‘begrip op onbegrip’ en streeft er daarnaast ook naar om zich zo warm, betrokken, respectvol, professioneel en onbevooroordeeld op te stellen. Geheimhouding, klantrecht, veiligheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij Fibbe Conflictbemiddeling. Fibbe staat geregistreerd bij de Mediatorfederatie Nederland, de vereniging waar hij al jaren veel voor betekent.

Meer weten over Fibbe, mediator in Deventer?

Woont u in de buurt van Deventer en bent u in een geschil beland waar u zonder de hulp van een betrouwbare en onpartijdige partij niet meer uit komt? Schakel dan de hulp in van Fibbe Conflictbemiddeling. Hans Fibbe kan u een helpen bij het zoeken naar een gezamenlijke oplossing van het conflict. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over wat Fibbe Conflictbemiddeling in Deventer voor u kan betekenen of direct hulp in wilt schakelen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is als mediator o.a. actief in ZwolleDoetinchem en Zutphen & Deventer.

 

Maak een afspraak