Mediator Zutphen

Mediator in Zutphen

Bent u woonachtig in de omgeving van Zutphen en verkeert u zich in een vervelende situatie die u zelf niet meer in de hand heeft? Wellicht kan een mediator zoals Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling u uit de brand helpen. Hij is een onafhankelijke-en professionele bemiddelaar die u graag helpt bij het zoeken naar de juiste oplossing voor alle betrokken partijen. Een mediator komt bij een hoop conflicten in Zutphen uitstekend van pas.

Wat de mediator in Zutphen doet

Mediation of conflictbemiddeling in Zutphen is een manier waarop ruzies en conflicten zelf opgelost kunnen worden, zonder dat de hulp van advocaten hierbij ingeschakeld moet worden. Mediation brengt dus een hoop voordelen met zich mee. Wanneer u de hulp inschakelt van een mediator, houdt u het heft volledig in eigen handen. U kunt het conflict compleet in uw eigen tempo proberen op te lossen en de kosten zijn ook nog eens lager omdat u geen dure advocaten in de hand hoeft te nemen en er geen rechter nodig is. Een mediator zoals Fibbe Conflictbemiddeling zorgt er voor dat er contact blijft tussen de verschillende partijen die verstrikt zijn in een conflict. Hoe eerder er gecommuniceerd wordt over het conflict, des te makkelijker is het conflict uiteindelijk ook weer op te lossen.

Over de mediator in Zutphen

Fibbe Conflictbemiddeling is in 2011 opgericht door Hans Fibbe. Hij beschikt over diploma’s en certificaten van meerdere opleidingen en cursussen, die er voor gezorgd hebben dat hij het vak conflictbemiddeling helemaal eigen heeft gemaakt en over de benodigde kennis beschikt. Hans Fibbe is een zeer ervaren-, neutrale- en toegewijde mediator die streeft naar ‘begrip op onbegrip’. Daarnaast streeft deze professionele mediator, die werkzaam is in de omgeving van Zutphen, ernaar om zich zo warm, betrokken, respectvol, professioneel en onbevooroordeeld mogelijk op te stellen. De punten geheimhouding, klantrecht, deskundigheid en veiligheid zijn hele belangrijke pijlers voor Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling.

Hulp nodig van Fibbe Conflictbemiddeling?

Woont u in de buurt van Zutphen en wilt u meer weten over wat Fibbe Conflictbemiddeling precies voor u kan betekenen? Of wilt u direct de hulp inschakelen van Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling? Dat kan! Fibbe is op korte termijn al beschikbaar en helpt u graag bij het zoeken een gezamenlijke oplossing voor het probleem. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over wat Fibbe Conflictbemiddeling in Deventer voor u kan betekenen of direct hulp in wilt schakelen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is als mediator o.a. actief in DoetinchemDeventerZwolle & Zutphen.

 

 

Maak een afspraak