Mediator Zwolle

Mediator in Zwolle

Bent u in Zwolle in een situatie beland waar u zonder een betrouwbare onpartijdige partij zoals een mediator niet uit komt? Dan is een mediator de juiste persoon om u uit de brand te helpen. Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die u kan helpen om een conflict op te lossen. Een mediator kan bij allerlei conflicten van pas komen.

Mediation in Zwolle

Mediation of conflictbemiddeling in Zwolle is een manier om zelf ruzies en conflicten op te lossen, zonder dat hier advocaten bij nodig zijn. Mediation kunt u compleet in uw eigen tempo doen. Daarnaast zijn de kosten ook veel lager dan wanneer u advocaten inschakelt. Bij mediation houdt u zelf het heft in handen, omdat u de zaak niet uit handen geeft aan een rechter en advocaten. Uw mediator begeleidt de communicatie tussen u en de andere partij. Hoe eerder er gesproken wordt over het conflict, des te gemakkelijker het conflict op te lossen is.

Over Fibbe Conflictbemiddeling, mediator in Zwolle

Fibbe Conflictbemiddeling is in 2011 opgericht. Hans Fibbe heeft het vak conflictbemiddeling zich middels vele opleidingen en cursussen compleet eigen gemaakt. Zijn streven is ‘begrip op onbegrip’. Ook streeft hij er naar om zo respectvol, warm, betrokken, onbevooroordeeld en professioneel op te stellen. Klantrecht, geheimhouding, deskundigheid en veiligheid staan bij hem op nummer één. Fibbe is een zeer ervaren en toegewijde mediator, die te allen tijde neutraal blijft. Fibbe betekent veel voor de MfN, de Mediatorfederatie Nederland. Hier staat hij dan ook geregistreerd.

Wilt u meer informatie?

Bent u in Zwolle in een vervelende situatie beland die u zonder tussenkomst van een mediator niet op kunt lossen? In dit soort gevallen kan Fibbe Conflictbemiddeling u een helpende hand bieden, zodat Hans Fibbe samen met u en de andere partij naar een oplossing kan zoeken. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar hans@fibbeconflictbemiddeling.nl.

Hans Fibbe is als mediator o.a. actief in Doetinchem, Deventer, Zutphen & Zwolle.

 

Maak een afspraak