Samenwerkingspartners

Grip op onbegrip 

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

DÉ ARBEIDSMEDIATORS B.V. TE DORDRECHT

Integer, efficiënt en oplossingsgericht, dat zijn de kernwoorden van Dé Arbeidsmediators. Hans Fibbe is verbonden aan Dé Arbeidsmediators als een van de specialisten in arbeidszaken. Ik ben vooral thuis in de zorgsector, het onderwijs en de overheid. Daarnaast heb ik de nodige ervaring in het MKB: exitmediations, samenwerkingsproblemen, performanceproblemen, teamsamenwerking. Mijn ervaring als loopbaancoach en reïntegratiecoach kan ik daarbij goed gebruiken.
www.dearbeidsmediators.nl

MEDIATIONHUIS B.V. TE ALKMAAR

Hans Fibbe werkt al jaren en met veel plezier samen met MEDIATIONHUIS, gevestigd in Alkmaar. Deze samenwerking is gebaseerd op vriendschappelijke relaties en historische banden. Hans Fibbe is eerder franchisenemer en later directeur geweest van Mediationhuis. Door mijn relatie met Mediationhuis beschik ik over een ruim netwerk aan mediationspecialisten in Noord-Holland.
www.mediationhuis.nl

COACHNETWERK B.V. TE UTRECHT

Coachnetwerk B.V. is gevestigd in Utrecht en vormt een landelijk netwerk van professionele kwaliteitscoaches die allen gecertificeerd zijn bij een van de internationale coachorganisaties EMCC of ICF.
Hans Fibbe is gecertificeerd als Master Practitioner bij de Nederlandse tak van EMCC, de NOBCO.
Met Coachnetwerk heb ik al vele jaren een uitstekende samenwerkingsrelatie op het terrein van loopbaanbegeleiding / career coaching.
www.coachnetwerk.nl

KRING VAN SCHEIDINGSSPECIALISTEN TE CULEMBORG

De Kring van Scheidingsspecialisten KvSs is een specialistisch platform voor mediators en andere professionals die mensen in scheidingszaken begeleiden. Leden kunnen bij elkaar te rade gaan. Jaarlijks organiseert het platform diverse bijeenkomsten om de deskundigheid van de leden te vergroten en voor onderlinge uitwisseling. Sinds 2018 ben ik bij dit professionele platform aangesloten.
www.kvss.nl