Scheiden in Deventer

Scheiden in Deventer

Wat de reden ook is dat uw huwelijk niet meer stand kan houden, scheiden is altijd een emotionele en ingrijpende periode. U heeft net besloten dat langer samen blijven niet meer gaat. Misschien kunt u elkaar niet meer luchten en voert u onderling zelfs een intense strijd. Naast de emotionele tol die scheiden in Deventer van u eist, moet u ook nog allerlei beslissingen maken. Samen dient u toch een antwoord te verzinnen op allerlei vragen. Wat voor omgangsregeling gaat u hanteren met uw kinderen? Wat doet u met uw huis? Met de spullen die u deelde? Hoe zit het met alimentatie? Fibbe Conflictbemiddeling kan u bijstaan bij het beantwoorden van deze vragen als u gaat scheiden in Deventer. Een mediator kan scheiden in Deventer net een stukje makkelijker voor u maken door samen met u tot antwoorden en oplossingen te komen. Gaat u binnenkort scheiden in Deventer? Schakel dan de hulp in van Fibbe Conflictbemiddeling. Meer weten over wat we Hans Fibbe voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Waarom mediation als u wilt scheiden in Deventer?

Scheiden in Deventer wordt met begeleiding van een mediator een stukje dragelijker. Tijdens het scheiden staat u tegenover elkaar in een strijd die beide partijen willen winnen. Geen van u beide wilt namelijk verliezen. Mediation, ook wel echtscheidingsbemiddeling genoemd, helpt u beiden en maakt van iedereen een winnaar. Omdat we samen tot oplossingen komen, vinden we altijd een win-win situatie die voor u allebei goed te accepteren is. Als mediator staat Hans Fibbe u bij tijdens het opzetten van een echtscheidingsconvenant. Door samen afspraken te maken waar u zich beiden in kunt vinden maakt het ook makkelijk om in de toekomst met elkaar om te gaan. Zeker als u kinderen heeft zult u na de scheiding ook nog gewoon met elkaar te maken krijgen. In dat geval kan Fibbe Conflictbemiddeling u ook bijstaan bij het opstellen van een ouderschapsplan. Naast hulp bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan help ik jullie ook bij verdere financiële en juridische vraagstukken. Zo bent u als u gaat scheiden in Deventer met mediation goedkoper uit dan bij een langdurige juridische procedure. U bespaart namelijk de kosten van een tweede advocaat.

Over Hans Fibbe

Fibbe Conflictbemiddeling is in 2011 door mediator Hans Fibbe opgericht. Middels verscheidene mediation opleidingen en cursussen heeft hij het vak conflictbemiddeling zich helemaal eigen gemaakt. Uiteindelijk wil Hans mensen professioneel begeleiden bij het scheiden in Deventer door te helpen bij het maken van keuzes. U als klant bepaalt dus zelf de doelen die u wilt behalen. Hans helpt u deze te verwezenlijken en streeft daarbij zich zo respectvol, onbevooroordeeld en professioneel, maar ook zo warm en betrokken als mogelijk op te stellen. Hij zet zich volledig voor u in, maar zorgt er wel voor dat geheimhouding, veiligheid, deskundigheid en het klachtrecht hoog in het vaandel blijven staan. Ik zal altijd neutraal blijven en mijn mening of oordeel achterwege laten, maar u wel in de juiste richting wijzen waar nodig.

Neem gelijk contact op

Gaat u binnenkort scheiden in Deventer en bent u daarom op zoek naar een mediator? Neem dan gerust contact op met Fibbe Conflictbemiddeling voor verdere vragen of een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken op 0570 633 166, of door het contactformulierop de site in te vullen.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen, Almelo & Zwolle.


Maak een afspraak