Scheiden in Zwolle

Scheiden in Zwolle

Een echtscheiding is voor alle partijen een heftige periode. Uit elkaar gaan na een huwelijk eist zo zijn emotionele tol. Als u gaat scheiden in Zwolle brengt dat ook allerlei vraagstukken met zich mee. Naast financiële en juridische vraagstukken dienen jullie ook een oplossing te vinden op vele andere problemen, waaronder een omgangsregeling in het geval u kinderen heeft, wat u met uw huis doet, of met uw gedeelde spullen. Fibbe Conflictbemiddeling kan u begeleiden met deze vraagstukken indien u gaat scheiden in Zwolle. Met behulp van mediator Hans Fibbe komen we samen telkens tot een oplossing die voor beide partijen aantrekkelijk is. Hans helpt u bij het opzetten van een echtscheidingsconvenant waarmee u zich beide winnaar voelt. Ook kan hij u helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan, indien u kinderen heeft. Daarin leggen we afspraken vast over de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van jullie kinderen, alsmede de omgangsregeling en kinderalimentatie. Meer weten over wat Fibbe Conflictbemiddeling voor u kan betekenen? Neem dan gelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar 0570 633 166.

Scheiden in Zwolle met Fibbe Conflict Bemiddeling

Fibbe Conflictbemiddeling helpt u uw huwelijk goed af te sluiten. Als u gaat scheiden in Zwolle heeft u een lastige weg te begaan met weinig zicht op de toekomst. Mediation helpt u bij het vormgeven van uw toekomst. Om een mooi resultaat te verwezenlijken beginnen we met het bespreken van uw wensen en behoeften. Tijdens deze inventarisatiegesprekken praten we openhartig met elkaar over gevoelens en emoties en kunnen we doelen stellen. In vervolggesprekken maken we een begin met het verwerken van de relatie. Dit gaat niet vanzelf en wat begeleiding bij het vinden van evenwicht kan daarom goed helpen. Naast het verwerken zullen we ook streven naar het verbeteren van de onderlinge communicatie. Dit helpt bij het oplossen van conflicten. Op basis daarvan kunnen we ook gaan werken aan uw toekomst. We kunnen zo beginnen met het maken van afspraken en vorm geven aan uw nieuwe relatie. Tot slot zullen we u deskundig helpen bij het regelen van praktische zaken, zoals huis, hypotheek, verzekeringen en meer.

Over Hans Fibbe als uw mediator

De mediator van Fibbe Conflictbemiddeling is Hans Fibbe. Hij heeft in 2011 Fibbe Conflictbemiddeling opgericht om mensen professioneel te kunnen begeleiden bij het maken van keuzes. In zijn visie dienen mensen eerst zichzelf goed te begrijpen om verder te komen. In zijn werkwijze komt het verkrijgen van zelfkennis dan ook extra naar voren. Door naar uzelf te kijken in positieve zin en meer empathie voor een ander te ontwikkelen kunnen conflicten makkelijker opgelost worden. Deze zelfkennis wordt het beste verkregen door stil te staan bij uzelf en uw gedachtes en gevoelens te bespreken. Zo ontdekt u wat er in u omgaat. Als mediator is Hans de neutrale partij tussen jullie twee in. Hij is professioneel en onbevooroordeeld, maar tegelijkertijd warm en betrokken. Zo vormt hij de basis voor een optimale samenwerkingsrelatie.

Bel nu voor een kennismakingsgesprek

Gaat u binnenkort scheiden in Zwolle en wilt u hulp van een mediator bij het vinden van oplossingen? Bel dan naar 0570 633 166 voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met Hans Fibbe. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u ook het contactformulier op de website invullen, of een e-mail sturen.

Hans Fibbe is met arbeidsmediation o.a. actief in Arnhem, Deventer, Zutphen & Zwolle. Ook voor echtscheidingsmediation kunt u bij Fibbe terecht in o.a. Deventer, Zutphen, Almelo & Zwolle.


Maak een afspraak